Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Türkiye ve dünyadaki üniversiteleri en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmektir. Bu yola sabır, tahammül, ibadet, aşk ve vecd ile girdik ve devam etme azmindeyiz.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 15.10
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce , Arapça
Servis Bilgisi: Servis var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 316 16 25

Belgegeçer - (312) 316 1625

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ataturkaihl.meb.k12.tr

Adres - KAVACIK SUBAYEVLERİ MAH. ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR BUL. NO: 23 KEÇİÖREN / ANKARA

Öğretmen :59
Öğrenci :847
Derslik :32
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2280
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri -

Adres - KAVACIK SUBAYEVLERİ MAH. ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR BUL. NO: 23 KEÇİÖREN / ANKARA

Ulaşım Okulumuz Ankara´nın en önemli yollarından biri olan Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde olduğu için ulaşımı çok kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Keçiören Kaymakamlığına yaklaşık 3 km , Kızılay Meydanına ise yaklaşık 7 km uzaklıktadır.