Güvenli İnternet Günü Etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

15.02.2024 29

Güvenli İnternet Günü, INSAFE (European Safer Internet Network) ağı tarafından 2004 yılından itibaren düzenlenmektedir. Her yıl Şubat ayının ilk Salı günü dünyanın dört bir yanında 135’ten fazla ülkede, çocuk ve gençlerin interneti bilinçli ve güvenli kullanmaları konusunda farkındalık oluşturacak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Ülkemizde de Güvenli İnternet Günü kutlamaları 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmektedir. Bu amaçla okulumuzda her yıl Güvenli İnternet ,Günü Etkinliklerine katılmaktayız.

Okulumuz öğretmenlerinden Hatun Türkmen Türkay öğretmenimizin güvenli internet kullanımı ile ilgili hazırlamış olduğu eğlenceli etkileşimli etkinlik linkini aşağıdaki linkten ulaşarak bilginizi ölçebilirsiniz.

Robotik ve Kodlama Kurs öğrencilerimiz ile kodlama sınıfımızda etkileşimli etkinlik uygulanmıştır.

15-02-202415-02-202415-02-2024

Güvenli İnternet Günü kapsamında “Don’t be a bully, be a friend.” adlı eTwinning projemizde toplantı yapılmış ve toplantı da kurucularımızdan biri Güvenli İnternet Günü hakkında sunum yapmıştır. Sunumun sonunda tüm öğrenciler Ülker YALÇIN tarafından hazırlanan Kahoot oyununu oynamış ve birinci olan öğrenciye sertifika verilmiştir.

15-02-2024