Mesnevi Atölyemiz hazır.

09.11.2023 130

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, "İmam Hatip Okulları Öğrenci Başarısının Artırılmasına Yönelik Ar-Ge Çalışmaları" kapsamında "SADÂ Kültür Sanat ve Edebiyat Programı'nı uyguluyor.

Anadolu İmam Hatip Liselerinin ve İmam Hatip Ortaokullarının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitimin iyileştirilmesine yönelik çalışmaları, okul gelişimine yönelik eylem ve faaliyetler ile öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlanması, öğrencilerin kültürel-sanatsal faaliyetlere yönlendirilmesi, bilgi ve becerilerinin artırılması, sanatsal çalışmalar, eserler ve ürünler ortaya koyabilmelerini desteklemek amacıyla "SADÂ Kültür Sanat ve Edebiyat Programı'nı uyguluyor.

Program ile imam hatip okullarında fırsat, koşullar ve mevcut kaynakların daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılması, ihtiyaç duyulan alanlarda planlı ve sürekli iyileştirme anlayışıyla çalışmalar yapılması, okulların kendi ihtiyaç ve potansiyelleri doğrultusunda hazırladıkları projeler ile eğitim ve öğretimin iyileştirilmesi, kültür sanat ve edebiyat alanlarında okullarımızın fiziksel kapasitesinin geliştirilerek, eğitim ve sanatsal üretim kalitesinin arttırılması hedeflenmektedir.

Okulumuzda Sada projesine katılmaya hak kazanan  Mesnevi Atölyesi projemiz için atölyemiz hazırlanmıştır.

09-11-202309-11-202309-11-202309-11-2023